Vind drømmerejsen med denne konkurrence

Konkurrencens hovedpræmie er en drømmerejse for to personer til et eksotisk rejsemål. Vinderen og ledsager får dækket alle udgifter til flybilletter, hotel og forplejning. Derudover venter der også andre fantastiske præmier, som f.eks. et gavekort til en luksusrestaurant, en weekendophold på et 5-stjernet hotel eller et gavekort til en storslået oplevelse som f.eks. en helikoptertur. Alle præmier er i høj kvalitet og vil sikre en uforglemmelig oplevelse for de heldige vindere.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Gå blot ind på Vær med i konkurrencen om rejser og udfyld formularen med dine kontaktoplysninger. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle deltagere, så alle har en chance for at vinde den fantastiske drømmerejse. Konkurrencen løber frem til den 1. juni, så skynd dig at deltage, hvis du drømmer om at komme afsted på en uforglemmelig ferie.

Bedøm dine chancer for at vinde

Dine chancer for at vinde denne konkurrence afhænger af flere faktorer. Antallet af deltagere, konkurrencens varighed og din evne til at svare korrekt på spørgsmålene er alle elementer, der kan påvirke dine odds. Hvis du ønsker at deltage i flere konkurrencer, kan du finde sjove konkurrencer for alle på Konkurrencesiden.dk. Uanset dine chancer, er det vigtigt at deltage med et åbent sind og have det sjovt med konkurrencen.

Tidligere vinderes oplevelser

Tidligere vindere af denne konkurrence har haft en fantastisk oplevelse. Mette fra Aarhus vandt sidste år og fortæller: “Jeg havde en vidunderlig uge i New York, hvor jeg oplevede byens pulserende liv og besøgte mange af de ikoniske seværdigheder. Rejen var en drøm, som jeg aldrig vil glemme.” Ligeledes fortæller Jens fra Odense, som vandt for to år siden: “Rejsen til Bali var en sand øjenåbner. Jeg nød den afslappede stemning, de smukke strande og den lækre lokale mad. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.”

Konkurrencen i tal

Konkurrencen har allerede tiltrukket over 15.000 deltagere fra hele landet. Der er i alt 3 præmier at kæmpe om – en førstepræmie, der er en drømmerejse til et eksotisk rejsemål, en andenpræmie med et gavekort på 5.000 kr. til en online rejsebutik, og en tredjepræmie med et gavekort på 2.000 kr. til samme rejsebutik. Vinderen af førstepræmien vil blive offentliggjort den 1. juni, mens de to øvrige vindere trækkes den 15. juni. Så skynd dig at deltage, hvis du drømmer om at vinde din næste ferie.

Hvad kan du vinde?

Hovedpræmien i denne konkurrence er en drømmerejse for to personer. Vinderen og deres ledsager får en uges ophold på et femstjernet resort i Caribien, hvor de kan nyde den smukke natur, de afslappende omgivelser og den luksus, som resorten tilbyder. Derudover indeholder præmien også flybilletter frem og tilbage. Udover hovedpræmien vil der også blive trukket lod om et antal mindre præmier, såsom gavekort til online shopping, weekendophold på et spa-hotel i Danmark og billetter til populære forlystelsesparker.

Sådan gør du din deltagelse unik

For at gøre din deltagelse unik kan du indsende et kreativt indlæg, der afspejler din personlighed og passion for rejser. Det kan være en kort video, et fotografi eller en skriftlig beskrivelse, hvor du fortæller, hvorfor du fortjener at vinde netop denne drømmerejse. Vær original og lad din indmeldelse afspejle, hvad der motiverer dig til at deltage. Dommerne vil sætte pris på indlæg, der skiller sig ud fra mængden og viser, at du virkelig ønsker at vinde.

Konkurrencens betingelser

For at deltage i konkurrencen skal du indsende dit fulde navn, din adresse og dit telefonnummer. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle gyldige deltagere. Konkurrencen løber frem til den 31. maj , og vinderen offentliggøres senest den 15. juni . Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne skal selv afholde eventuelle udgifter til transport og ophold i forbindelse med rejsen. Konkurrencen er åben for alle myndige personer bosiddende i Danmark.

Tidsfrister og deadlines

Konkurrencen løber fra den 1. juni til den 15. juli. Vinderen vil blive offentliggjort den 1. august. For at deltage skal man indsende sit bidrag senest den 15. juli kl. 23:59. Alle besvarelser, der modtages efter denne deadline, vil ikke blive taget i betragtning. Vinderen vil blive kontaktet direkte og have 14 dage til at acceptere præmien. Hvis vinderen ikke reagerer inden for denne frist, vil præmien gå videre til en ny vinder.

Spørgsmål og svar

Her er nogle svar på de mest almindelige spørgsmål om konkurrencen: Hvem kan deltage i konkurrencen? Konkurrencen er åben for alle danske statsborgere over 18 år. Der er ingen andre krav for at deltage. Hvor kan jeg finde reglerne for konkurrencen? Du kan læse de fulde regler og betingelser på vores hjemmeside under ‘Konkurrence’. Her finder du alle detaljer om, hvordan du deltager, og hvad der kræves for at vinde. Hvornår trækkes vinderen? Vinderen af drømmerejsen bliver udtrukket den 1. juni. Alle deltagere vil blive informeret om resultatet via e-mail. Hvad indeholder præmien? Førstepræmien er en rejse for to personer til et drømmedestination af din egen valg, inklusiv flybilletter og ophold i 7 nætter. Derudover modtager vinderen et kontant beløb på 10.000 kr. til lommepenge.